Principal   Postals 
 populars 
 Postal 
 automàtica 
 Inclou imatge 
 pròpia 
 Recull la 
 teua postal Com fer-nos arribar dibuixos, fotos, midis...


Tots aquells que vulguen que els seus treballs (dibuixos, fotos, etc.) s'envien com a postals, només han de fer-nos-els arribar a la adreça següent: postcards@polseguera.com, i els posarem en el termini d'una setmana.

Aconsellem que signeu el que ens remeteu. Fins i tot podeu incloure la vostra adreça de correu electrònic o pàgina web perquè us puguen escriure o visitar. Vegeu un exemple ací.

Si ets music i vols compartir un dels teus midis amb el visitants de Polse.com, solament l'has d'enviar. Pot ser una bona forma de promoció. Col·locarem la teua web davall, o en cas de no tenir web, allò que vulgues.

No acceptem treballs que no siguen transmesos pel propi autor o sense la seua autorització.

Gràcies

Polseguera


Midis:
Lluís Vicent és un guitarrista, compositor i poeta nascut a la ciutat de València. La seua carrera va començar l'any 1999, tocant la guitarra elèctrica i composant majoritàriament les cançons a un grup d'ska-punk rock. Després de passar pel jazz brasileny i amerar-se de cantautors nord-americans i d'estils musicals del sud, encetà el viatge en solitari. Té editats dos treballs discogràfics (“Cançons d’anar per Casa” i “Consciència Urgent”) i un tercer (“Tendres Deixalles”) presentat en la xarxa internet. S'acompanya de músics professionals de diferent i diversa procedència, el que resulta una summa d'influències.

Així mateix ha estat guardonat en la 9 Edició del Premi de Poesia Joan Duch de Juneda, en el III Premi de Poesia Camí de la Nòria de Picanya i nominat a millor lletra l'any 2008 pel Col.lectiu de Músics i Cantants del País Valencià Ovidi Montllor ( C.O.M), guanyador del Primer Premi de Prosa “La Font de Ferro” al 2009 i guanyador del LIV Premi de Poesia CASTELLUM RIPAE de Castelló de La Ribera (2009).

Les seues lletres, regalimen crítica i passió, ment i sentiment, creant diversos estils on la música manté una relació incestuosa amb la poesia. Ofereix un directe no molt freqüent entre els cantautors i obert a un públic exigent i crític,així com adreçat al poble d'on prové i beu.

Volem donar les gràcies a Lluís Vicent per permetre'ns usar les seues cançons a les postals. Hem escollit els temes següents: "Bossa de llibertat", "Home postmodern", "Les xiquetes" i "Paula". Si voleu escoltar el seu treball, només cal que entreu al seu blog.
Amb el permís d'Antoni Garcia, hem posat la cançó "Els catalans" a les postals. Per a escoltar-ne més, entreu en www.musicalliure.cat/media/people/ANTONI, o en la seua pàgina personal (antonigarcia.weebly.com/index.html).
Potser trobareu les pàgines següents en català útils: Polseguera.net i Polse.org.
(01) LosRecursosGratis.com: En LosRecursosGratis.com puedes descargar música gratis de libre distribución. Para webmasters, hemos escogido varios fondos musicales en un formato universal como es el MIDI, fácil de cargar y que casi todos los sistemas soportan además de gratis.

(02) Creatupropiaweb.com: Aquí tienes una recopilación de temas musicales en formato Midi, de actualidad, modernos, rock, clásicos, pop, bandas sonoras de películas, series de televisión, de antes, famosos. Este formato es muy recomendable para poder utilizar en tu web, ya que su escaso peso permite una descarga super rapida y poder así ejecutarse directamente en tus páginas sin afectar apenas en la velocidad de su visualización.

(03) Jim Paterson has given us permission to use some of his midi files, and we have selected the following ones: The Blue Danube (for Violin and Piano by Johann Strauss), The Bridal Chorus (by Richard Wagner), Romantic Piano by Jim Paterson , Celtic Romance (orchestra) by Jim Paterson , What Child is this? (Greensleeves) and Auld Lang Syne (a traditional melody). You can find Jim's midi files at www.mfiles.co.uk/midi-files.htm.

The following midi files All the Pretty Little Horses (America), Sobre las Olas (Over the Waves) (Juventino Rosas, 1868-1894, Mexico) and King of the Fairies (Ireland) are used at Polse.com with the permission of Benjamin Robert Tubb of Public Domain Music (www.pdmusic.org). The MIDI file is freely distributable for personal, non-commercial use only.

Elan Michaels has allowed us to use his midi files at Polse.com We have chosen the following ones: The Dawning, Maiden of the Wood and Crystals in the Window. More midi files of his on his site.

(04) Queremos dar las gracias a Centromusicos.es por permitirnos utilizar los midis que desearamos en Polse.com. No dejen de visitar su página: encontrarán una fabulosa selección de midis para escuchar o para añadir a sus postales. Los midis usados se han marcado como 04 en la selección de música que verá al mandar una postal. Por ejemplo: Cumpleanos feliz 04.Torna a les postals


 --- 

www.polse.com - info@polse.com - Tots els drets reservats